Veoma smo ponosni na činjenicu da gotovo ne postoji vodovod u Srbiji sa kojim nismo ostvarili saradnju tokom ovih decenija postojanja. Naše spojnice su uspešno ugrađivane u vodovodne sisteme gradova širom zemlje, ali i regiona.

Naročito smo ponosni na ostvarenu uspešnu saradnju sa našim najvećim vodovodima, poput: Beogradskog, Novosadskog, Niškog, Kruševačkog, Kragujevačkog, kao i mnogim drugim, od kojih su neki navedeni i u nastavku ove stranice…

U svoje dugogodišnje poslovne partnere svrstavamo i brojna velika trgovinska preduzeća koja se bave cevovodnim armaturama u zemlji i inostranstvu.

Tokom svog postojanja ostvarili smo i značajnu inostranu saradnju u regionu, prevashodno sa partnerima iz Crne Gore, Republike Srpske i Federacije Bosne i Hercegovine, kao i Severne Makedonije i Mađarske.

Redovni smo izlagači na beogradskom Sajmu voda i niškim Danima vode, kao i česti učesnici većih stručnih skupova na temu voda, kako u Srbiji, tako i u regionu.

Svi naši proizvodi poseduju sve neophodne sertifikate o kvalitetu i upotrebi, a sama poslovna organizacija je sertifikovana u skladu sa standardom SRPS ISO 9001:2015.

Već više od 25 godina stremimo da ponudimo isključivo rešenja koja svojim kvalitetom omogućavaju trajnu sigurnost.