Proizvodni progam ARMAS proistekao je na osnovu višegodišnjeg iskustva u konstruisanju opreme za vodosnabdevanje, projektovanju, izgradnji i eksploataciji objekata vodosnabdevanja. Iz saradnje sa projektantskim firmama, izvođačima radova i neposrednim korisnicima, ustanovili smo da u oblasti izgradnje i eksploatacije cevovodnih sistema nedostaju vezni elementi kojima bi se u znatnoj meri unificirala i olakšala montaža opreme, rukovanje u eksploataciji i otklanjanje kvarova na mreži.

Kao rezultat ove saradnje nastale su spojnice ARMAS, čijom se primenom ostvaruju velike uštede u investicionoj izgradnji cevovodnih sistema, a u oblasti održavanja mreže brzo i kvalitetno otklanja svaki mogući kvar na cevovodu.

Pored proizvodnje klasičnih spojnica za sve vrste cevi, proizvodimo i niz specijalnih spojnica kojima se brzo, lako i efikasno saniraju curenja na spojevima cevi kao i povezivanje nove cevovodne mreže na postojeću i to sve bez isključivanja vode i sečenja cevi.

Firma ARMAS osnovana je 1998. godine. Veoma smo ponosni na činjenicu da smo tokom našeg višegodišnjeg postojanja imali prilike da sarađujemo sa izuzetno velikim brojem klijenata i da gotovo ne postoji veći vodovod u Srbiji sa kojim nismo ostvarili saradnju. Naše spojnice su uspešno ugrađivane u vodovodne sisteme gradova širom zemlje.

Tokom svog postojanja ostvarili smo i inostranu saradnju, prevashodno sa partnerima iz Crne Gore, Republike Srpske i Federacije Bosne i Hercegovine, kao i Makedonije i Mađarske.

Redovni smo izlagači na Beogradskom sajmu voda, kao i česti učesnici većih stručnih skupova na temu voda, kako u Srbiji, tako i u regionu.

Pozivamo sve zainteresovane da nam se obrate posredstvom stranice Kontakt, bićemo srećni da Vam izađemo u susret.

Sa željom za produbljivanjem postojeće i ostvarivanjem nove saradnje,

Slobodan Stojanović
dipl.ing.maš.
vlasnik